XVI. Szakmai Műhely

Szeretettel várjuk soron következő Távmunka Szakmai Műhely rendezvényünkön!

Valóban lehet hatékonyabb a home office az irodai környezetnél? Ha igen, vajon miért ódzkodnak tőle a munkáltatók?

Egy magyarországi felmérés szerint a munkáltatók negyede továbbra sem támogatja az otthoni munkavégzést, aminek elsődleges oka, hogy nem látják a távmunkában dolgozó teljesítményét, így nem tudják összehasonlítani a távmunkában és az irodában végzett munkát. Így jogos az elvárás részükről, hogy a munkavállalók vezessenek munkanaplót a home officeban töltött munkavégzésről.

Tudjuk, hogy a távmunka lehet sokkal produktívabb. Az a kérdés, hogy ennek mérésére van-e hatékony eszköz?

Erre és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ XVI. Távmunka Szakmai Műhely rendezvényünkön. Az eseményen az IT Services Hungary Kft. távmunka gyakorlatát is megismerhetik az érdeklődők.

2017. április 27.
15:30-18:00
Hotel Gellért****
Budapest, Szent Gellért tér 1.

Jelentkezés az eseményre

Név:
Cég:
Email:

Az eseményre elsősorban olyan távmunkáltatók, vagy távmunka alkalmazásán gondolkodó cégeket várunk, akik gyakorlati tapasztalatok és objektív mérési lehetőségek megismerésére vágynak és saját tapasztalatok megosztására is nyitottak.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részletes program:

15:30-16:00Érkezés, regisztráció
16:00-16:45Az ITSH távmunka gyakorlata - Tóthné Harasztovics Gyöngyi, HR adminisztrációs vezető, IT Services Hungary Kft.
16:45-17:00Kávészünet
17:00-17:45Pro és kontra érvek a távmunka bevezetéséről (kerekasztal beszélgetés) - Rosta Péter, ügyfélszolgálati vezető, ELMŰ; Szőke Károly, ügyvezető, Protocall; Vadász Attila, ügyvezető, TcT Group; Walter János, ügyvezető, HW Consulting; moderátor: Forgács Tamás, elnök, MTMSZ.
17:45-18:00Zárás