XVII. Szakmai Műhely

Szeretettel várjuk soron következő
Távmunka Szakmai Műhely rendezvényünkön!

A rugalmas munkaidő a munkavállalók álma, ennek ellenére a cégek nagy része nem nyitott erre. Ez sokak szerint bizalmi kérdés. A bizalom alapja a pontos mérés?

A Jobsgarden legfrissebb felmérése szerint azoknak a cégeknek a 70%-a, ahol most sincs home office, nem is tervezi bevezetni azt. Az elsődleges ok a bizalom hiánya. Nem bíznak a munkatársakban, aggódnak a vezetői kontroll elveszítésétől: tudni akarják ki, mikor, mit csinál, mennyit van egy nap a gép előtt, valóban dolgozik-e, amikor nem látják. A szakmai napon ismertetésre kerülő kutatásból kiderül, hogy a munkavállalók számára egyre nagyobb érték és egyben elvárás is a rugalmas munkavégzés lehetősége. Ennek szélesebb körű elterjedését és dinamikusabb bővülését a bizalmatlanság és előítéletek kifejezetten akadályozzák Magyarországon.

Hogyan erősíthető a bizalom?

Erre és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ XVII. Távmunka Szakmai Műhely rendezvényünkön. Az eseményen a Fővárosi Vízművek távmunka gyakorlatát is megismerhetik az érdeklődők.

2019. NOVEMBER 14. CSÜTÖRTÖK 15:30-18:00
APAVE MAGYARORSZÁG, Képzési központ, Budapest
1143 Budapest, Semsey Andor utca 25.

Jelentkezés az eseményre

Név:
Cég:
Email:

Az eseményre elsősorban olyan távmunkáltatók, vagy távmunka alkalmazásán gondolkodó cégeket várunk, akik gyakorlati tapasztalatok megismerésére vágynak és saját tapasztalatok megosztására is nyitottak.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részletes program:

15:30-16:00Érkezés, regisztráció
16:00-16:30Rugalmas munkavégzés: ha nem látom, akkor nem is dolgozik? – Paulovics Éva, Ügyvezető igazgató, Jobsgarden
16:30-16:45Kérdések, válaszok
16:45-17:15A Fővárosi Vízművek távmunka gyakorlata - Szöllősi Csaba, Vízértékesítési osztályvezető, Távmunka projekt vezető, Fővárosi Vízművek
17:15-17:30Kérdések, válaszok
17:30-18:00Zárás - Pro és kontra érvek a távmunka bevezetéséről (beszélgetés) – dr. Forgács Tamás, elnök, MTMSZ